featured-slider

Post Top Ad

2015. február 23., hétfő

Nem fogsz többet bolti vajat venni, ha megtudod mi van benne.


A bolti vajak tele van pasztőrözött tejjel. ami tele van pumpálva hormonokkal, vegyi anyagokkal, transz zsírral, amik mindegyike egyenként is halálos lehet.A nagyüzemi tehenek, amelyek szinte születésüktől fogva fejő gépre vannak csatlakoztatva, nos őket génkezelt kukoricával, és szójával etetik,valamint a takarmányt dúsítják CLA GMO repcével is. A tehén tejében már számos vizsgálat kimutatott gennyes fertőzéseket, vért, és egyéb testnedveket, amelyek tehéntől származnak.
Arról nem is beszélve, hogy elképesztő mennyiségű gyomirtó is van a tehéntejben, hiszen a génkezelt kukoricát kezelik ezekkel a szerekkel, hogy a legkisebb kárt tudják okozni a haszontalan bogarak.
A génkezelt növények, és a vegyszerek, gyomirtók mind rákot okoznak az emberben.
Készítsen innentől házilag vajat, hiszen finomabb is, és egészségesebb mint a bolti vacak.

Így készítse el:
Három deci friss, házi tejszínt keverőtálba öntünk, és elektromos habverővel a legerősebb fokozaton verni kezdjük. Először szépen eléri a tejszínhab állagot, majd néhány perc múlva a tejszínhab széttöredezik, csomósodni kezd. Ezután a csomók egyre szilárdabbak lesznek, és megjelenik a tál alján a víz. Amikor a vizet már úgy ki lehet önteni a tálból, hogy a zsír nem mozdul, elkészültünk. A folyadékot leöntjük, a kész vajat tégelybe kanalazzuk, és készen is vagyunk.