featured-slider

Post Top Ad

2015. november 30., hétfő

4 roma verte félholtra az otthonát védő férfit! Tudod kit vett elő a rendőrség? A férfit... FELHÁBORÍTÓ!

Csak erős idegzetűeknek ismét! Video a cikk alján!

Ez ma Magyarországon az önvédelmi lehetőség! Bízunk a közösség erejében, hogy ezt a mostani esetet is felülvizsgálják! A “borosgazdás ügyhöz” hasonló esetet kezdtünk feltárni, itt is próbált védekezni a folyamatosan fenyegetett áldozat, itt sem védte meg az állam, sem a polgármester, sem a rendőrség, de ő is vádlott lett.

Ha védekezel te is bűnös vagy? Hát nem! – Írja Zagyva Gy. Gyula Facebookján. Voltunk a helyszínen készítettünk videót, hát a polgármester érdekesen reagált, de majd holnap minden kiderül.

November 7-én az esti órákban K.P. arra lett figyelmes, hogy négy cigány rombolja szét a háza köré épített téglakerítést. Ekkor a későbbi áldozat magához vette az engedéllyel tartott gázfegyverét és a kapuhoz érve felszólította az elkövetőket, hogy hagyják abba a rombolást. A cigányok szidalmazni kezdték, majd felé indultak, ekkor K.P. a levegőbe lőtt riasztófegyverével, mire a horda rátámadt és összerugdosták. A bántalmazott férfit súlyos sérülései miatt rohammentővel szállították kórházba, öt napig feküdt ott, majdnem elvesztette a szeme világát. -írja Zagyva. Az eset egyik megdöbbentő momentuma, hogy a rendőrség aznap este a kórházban lévő áldozat otthonában tartott házkutatást, minek során megtalálták és elvitték a gázfegyver tartási engedélyét, és egyúttal csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást ellene! A támadók közül mindössze két személy, Pusomai Tibor és Puporka János ellen indított a rendőrség eljárás. A történet hasonló a közelmúltban „borosgazdás” ügyként elhíresült esethez, ami óriási közfelháborodást váltott ki a magyar társadalomban.



A kormány nemcsak, hogy nem védi meg a tisztességes magyar embereket a bűnözőktől, hanem az önvédelem jogát is el akarják venni tőlük. (Heves Megyei Bűnügyek – Rendnek kell lenni! – Szent Korona Rádió)