featured-slider

Post Top Ad

2015. november 28., szombat

Ez a férfi ezer számra gyéríti az IS " harcosokat "

Abu Azrael, magyarul a "Halál Angyala" egy siíta katona, aki már 1500 ISIS-katonát küldött a másvilágra. Ismerd meg a Közel-Kelet egyik legdurvább gyilkológépét - a jók oldalán.


"Csak annyit kérdeznék a terroristáktól: hova akartok futni előlem?"

Abu Azrael öt gyermekes családapa, korábban az amerikaiak ellen harcolt Irakban. A képzett iraki katona harcba indult az ISIS ellen és hamarosan az Imam Ali brigád parancsnoka lett és mára gyakorlatilag az ISIS elleni harc egyik legismertebb figurája. Igazi háborús "sztár" a Közel-Keleten.



"Nem jelent veszélyt rád, hogy ismert vagy? Nem utaznak rád, ha meglátnak a frontvonalon?" - kérdezték tőle egyszer. "Nem érdekel. Ha az a sorsom, hogy ISIS-katonák írtása közben érjen a halál, akkor jöjjön" - válaszolta.

Hogy mekkora "sztár", arra jellemző, hogy negyven Facebookos rajongói oldala van és százezrek követik. Pólókat nyomnak az arcképével és jelmondatával: "csak a kövek maradhatnak". Ezzel arra utal, hogy porig kell rombolni az ISIS-t.

Jelmondatát gyerekek borotválják a hajukba, búvárok fényképezednek vele a víz alatt és rajzfilmekben jelenik meg, sőt egy videóklipet is ihletet. (Az énekes egyébként kísértetiesen hasonlít az Irígy Hónaljmirigy egyik énekesére :) )

Abu Azrael többször is kijelentette, hogy örömmel harcol bármilyen vallású ember oldalán, aki az ISIS ellen támad. Számára megtiszteltetés bármilyen keresztény, muszlim, szunnita, siíta vagy más felekezetű harcos oldalán küzdeni.

De ettől még ne képzeljük, hogy az iraki Rambo egy virágos lelkű úriember lenne: számos felvételt tett közzé, amelyeken halott ISIS-katonák holttesteit gyalázza meg. Többek között ezért is tűzött ki a fejére vérdíjat az ISIS.



"Ez csak még eltökéltebbé tesz, hogy megvédjem az elnyomottakat"-válaszolta.

Mit is mondjunk... További sok sikert és pontos célzást kívánunk!


forrás