featured-slider

Post Top Ad

2015. november 24., kedd

A születési dátumod sokat árul el rólad, én pedig tudok mindent !

Meglepődnél, ha valaki azt mondaná, hogy csupán a születési napod száma alapján megtudja mondani, a személyiségedet leginkább jellemző tulajdonságod?
Most akkor adj nekem egy lehetőséget, tegyünk próbát..
Leírom, hogy az egyes napok mit is jelentenek.

1,10,19,28 : Te egy született vezető vagy! Mindenképp főnöknek kéne legyél, ha már nem vagy az.



2,11,20,29 : Rendkívül érzékeny ember vagy. Téged akár egy rossz vicc is el tud szomorítani, és teljes letargiába taszítani.

3,12,21,30 : Te ultra kreatív vagy! Ha valamiből te nem tudsz kihozni egy remek projektet, akkor senki, de tényleg! Egy kidobásra szánt anyagdarabban meglátod a lehetőséget, és készítesz belőle egy kutya fekhelyet. Sok ilyen embert !

4,13,22,31 : Te egy munkás vagy!  Téged a jó Isten is egy keményen dolgozó, tisztességes embernek teremtett, aki este amikor hazaér, fáradtan bújjon szeretteihez, akik már nagyon várták egész nap.

5,14,23 : Te egy igazi kalandor vagy. Az extrém sportok téged nem rémítenek meg, sőt ellenkezőleg felspanolnak teljesen. Számodra egy izgalmas adrenalinban gazdag túra sokkal többet ér, mint egy mozi a haverokkal.

6,15,24 : Téged egy szóval lehet jellemezni, az pedig az okos és logikus. Az a Hermione fajta, tudod a Harry Potterben.

7,16,25 : Spirituális típus vagy. A meditáció, a kozmikus erők és lélekvándorlás doktora. Bármit ami ezzel kapcsolatos, arra te nyitott vagy. Az ezotéria a kedvenc olvasmányod, és hiszel mindenben ami nem túl hétköznapi.

8,17,26 : Az üzletember. Neked a véredben is pénz folyik. Az életed értelme a siker és a célok elérése, mindez gazdagsággal és luxussal vegyítve!



9,18,27 : Családos ember vagy. Neked az életed értelme, hogy nagy boldog családod legyen, és semmi más nem számít csak a szeretet és az egység!