featured-slider

Post Top Ad

2015. november 25., szerda

Így jár, aki szembeszáll a GYÓGYSZERMAFFIÁVAL!


Használd ki a szemvidítófű hatásait!!!

Ha szervezetünk problémát jelez szaladunk az orvoshoz , mérgekért.Az allergiák között egyre többször jelenik meg a szem viszketése,gyulladása. Megoldásként a gyógyszertári szemcseppeket ajánlják.Változtassunk ezen!!Fedezd fel a gyógyhatású növényt árpa,puffadás és köhögés ellen.

 Ahogyan neve mutatja a növény elsősorban szemészeti panaszok esetén hatásos.A népgyógyászat azért kezdte használni szembetegségek kezelésére,mert a növény virágai formára az emberi szemre hasonlítanak.Mivel a szemvidítófű gyulladáscsökkentő tulajdonságú vegyületeket tartalmaz,a népgyógyítók számításai beváltak.

A szemvidítófű 40 cm magasra megnövő egynyári növény.Elsősorban dombvidékeken,nyirkos erdőkben,réteken él.Virágait júliusban vagy augusztusban gyűjtik be. A gyógynövényből őrleményt vagy tinktúrát állítanak elő.

Ha számítógép előtt ülő munkát végzel,meglehet,hogy estére gyakran elfárad a szemed.Árpa és kötőhártya-gyulladás ellen külsőleg,borogatás formájában alkalmazhatod.3 dl víz forralva,bele 2-3 teáskanál szemvidítófüvet. Ezzel borogasd,illetve használd szemcseppként! Gyors és tökéletes biztonságot adsz szemednek. HIGGY benne!!