featured-slider

Post Top Ad

2015. november 29., vasárnap

Nem a felnőttektől kell tartania Európának. A gyerekek veszélyesebbek.

A Hamasz, és az Iszlám állam is rendkívül kreatív, amikor rombolásról esik szó. Ez utóbbi már vetett be csirkéket, szamarakat, kecskéket, és legutóbb galambokat is robbantások kivitelezője gyanánt. Az állatokat ellenséges területre tették, messziről figyelték, és ha oda értek a megfelelő célpont közelébe, akkor bekapcsolták a detonátort.
Az IS legutóbb odáig fajult, hogy óvszereket fújtak fel, és robbanóanyagot helyeztek el benne, majd héliummal töltötték fel. Terveik szerint az ellenséges helikopterek, és repülőgépek beleszállnak majd, és likvidálják ezzel a módszerrel őket.


Annyi sütnivalójuk nem volt, hogy átgondolják az ötletüket egy kicsit alaposabban. Vélhetően nem matematikusokból és mérnökökből tevődik össze a szervezet. A helikopterek rotorjai több tízméteres körben hurrikán szerű légáramlatot csinálnak, gyakorlatilag csak felülről lehetne bármit is rájuk dobni, lentről semmiképp.
Sajnos számtalan gyermeket képeznek a szélsőségesek, mivel a gyerekek még naivan hisznek a felnőttek utasításainak, sőt nyomás hatására bármire képesek. Veszélyes hellyé vált a föld, de hiszek benne, hogy újra béke lesz, és minden rendeződni fog!