featured-slider

Post Top Ad

2015. november 24., kedd

Amikor a fagylalt visszanyal.

A hírek szerint “remek ütemben” halad Szíria-szerte a latorirtás! Nincs már dimenzió, ahol ne lennének kénytelenek a terroristák menekülni! Már ha van erre egyáltalán esélyük.

Igen-mostmár egy újabb dimenzióban is elindult az irtásuk! A légi és földi csapások után a lelki csapások is érkeznek. Az kódolható volt ugyanis, hogy a dzsihadisták rémvideoi és tettei adott esetben komoly és visszafoghatatlan bosszúvágyat ébreszt. Hát…eljött ennek az ideje is.



A kivégzők most az ISIS rémvideokkal ellentétben az áldozatok narancssárga gúnyájában-fedetlen arccal végzik ki tömegével a feketeruhás áldozatokat.

A hóhérok kerültek a puskacsövek elé! Fordult a kocka! Most az áldozatok mutogatják képeken a gyilkosok elpusztítását!


Ítélje meg mindenki, hogy ez épületesebb kampány-e, mint a vallási fanatikusok vérengzése. Mindenesetre már olyan állapotok kezdenek kialakulni Szíriában, amikor a hóhérok felelnek tetteikért.

Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy az orosz légierő és a szír kormánycsapatok egyre összecsiszoltabb együttműködése mostmár látványos eredményeket is produkál, a felszabadított területek nagyságát illetően is.

A felszabadító ténykedés pedig egyre erőteljesebb.




A hírek szerint az együttműködés a terrorbandák fizikai (katonai) megsemmisítésére tovább fog bővülni-már a közeljövőben.