featured-slider

Post Top Ad

2015. november 27., péntek

Ha pozitívan gondolkodok,akkor őrült vagyok?Akkor itt és most tegyük ezt tisztába!

Ha pozitívan gondolkodok,akkor őrült vagyok?Akkor itt és most tegyük ezt tisztába! A pozitív gondolkodás ereje! 

A pozitív gondolkodás semmiképp sem azt jelenti, hogy reggeltől estig széles vigyorral azt kell mondogatni: „Minden nagyon szép.” A pozitív gondolkodás a negatív hatású kifejezések és gondolatok kerülése mellett elsősorban megoldás centrikus hozzáállást jelent. Az egész csak tudatos döntés kérdése. Ugyanis Te döntöd el azt, hogy mikor mire gondolsz. Pl. arra, hogy "biztos nem fogom tudni megcsinálni” vagy inkább erre: "Hogyan fogom tudni megcsinálni...?"
Szerinted az első, vagy a második fog eredményre vezetni? Amikor negatív vagy, és előre tudatosítod elmédben, hogy nem fog menni, VAGY amikor lehetőségkereső üzemmódba kapcsolsz..? Nyilván a 2. a pozitív gondolkodás, amikor a lehetőséget keresed!! Az elméd zseniális. Amit beprogramozol (tehát mindaz, amit folyamatosan gondolsz, megjelenítesz, vagy kimondasz) azt fogja végrehajtani.

- Ha tehát a nap nagy részében a hiányra gondolsz, panaszkodsz amiatt, amit nem értél el, gondolsz, akkor elmédnek azt az utasítást adtad, hogy ez a parancs, ezt kell végrehajtani, ugyanis ezen van a fókusz. Így tehát kapsz még többet abból, amire gondoltál (még több negatívum).

- Viszont ha Te úgy döntesz, hogy elmédből kizárod a negatív gondolatokat, és a pozitív gondolkodás beépül a napi rutinodba, zseniális változások sorát fogod tapasztalni. Még többet fogsz kapni abból, amire gondolsz, csak ez esetben ezek pozitívumok lesznek, és elhozzák neked a bőséget, a jólétet és a sikert.