featured-slider

Post Top Ad

2015. november 26., csütörtök

Hogyan lehet újra feszes a megereszkedett pocak ?

Szülés, vagy nagyobb fogyás után könnyen előfordulhat, hogy a has megereszkedik. A laza megereszkedett bőr, nem igazán néz ki jól, de legtöbbször könnyedén megmenthető műtétek nélkül!
Van egy pár olyan házi módszer, amit nagyanyáink hagytak ránk. Ők ugyan nem a hasukra használták, mert akkoriban nem sok ember láthatta a nők hasát, ők az arcukat kezelték ezekkel, hogy minél fiatalabbnak tűnjenek.

Az uborka, mint a csodafegyver.


Sok nő a szeme alatti karikákra használ uborka kúrát, mi viszont egy szintel tovább lépünk. Egy egész kígyóuborkát szeletelj le a reszelő legrecésebb részével, ott ahol az almát is szoktad, és enyhén sózd meg, hogy levet eresszen.  A kukorica masszát alaposan csavarjuk ki, amennyire lehet, és a megmaradt levet kenjük fel a problémás területekre, majd hagyjuk 30 percig rajta.
A maradék uborkát se dobjuk ki, keverjük el tejföllel, és finom salátát kaphatunk.


Az értend.

A legfontosabb, hogy fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot, hogy a sejtjeink ne szomjazzanak, továbbá ne felejtsük el, az antioxidánsok bevitelét sem.

Szódabikarbóna.

Ezt a kezelés arcra ajánljuk, ugyanis a szódabikarbóna olyan lúgos anyag, amely segít leválasztani az arcbőrről az elhalt hámsejteket, ezáltal fellélgezik a bőr, és sokkal egészségesebbnek is hat.



A szódabikarbónás paszta ( víz+szódabikarbóna elegye ) feszesítő hatását nem sok ember ismeri meg.
Feladatunk csupán annyi, hogy az elegyet fel kell kenni reggel és este az arcbőrre, pár perc hatóidő után pedig lemosni alaposan.