featured-slider

Post Top Ad

2015. november 27., péntek

7 gyermek, akiket állatok neveltek fel, miután a szüleik sorsukra hagyták

A természet mindennél erősebb, és csodásabb. Az emberek gyakran hívják anyatermészetnek, és nem is tévednek túl nagyot. Biztosítja számunkra az éltető levegőt, a vizet, és élelmet.


                         ( egy lány, akit vadonélő farkasok neveltek fel, miután szülei elhunytak egy tűz során )

De ezúttal sokkal többet adott a vártnál.Néhány vadonélő állat édesanyjaként szolgált elhagyott gyermekeknek, akiket hagytak a szüleik meghalni. Ezeket a gyerekeket az úgynevezett " vadállatok " neveltek, fel akik emberségesebben viselkedtek, mint a saját őseik.



Az állatokból képtelenség kiölni azt a dolgot, amit ösztönnek hívnak. Egy édesanya, olyan neurológiai változásokon megy keresztül abban a pillanatban, amikor megszületik a gyermek, hogy egy életen át óvni, félteni és szeretni fogja a saját utódát.

Vessünk egy pillantást ezekre a rendkívüli esetekre.


Ezt a kisfiút alkoholista édesanyja nevelte 7 éves koráig. Ennyi idő kellet a gyermekvédelemnek, hogy elvegyék az ittas anyától a fiát. A 80-as években ez nem úgy mint manapság.
A gyerekre amikor rátaláltak egy galambcsalád nevelte, beszéd helyett pedig madárcsicsergésre hasonlító hangokat adott ki. A kezeivel is szárnycsapásra hajazó mozdulatokat tett.


3 évesen egy kutyatelepre dobta be lányát egy hanyag édesanya. A kislányt 5 éven keresztül kutyák nevelték, Oroszországban.


A szellemi és testi fogyatékos kisfiút 2 éves korában hagyták magukra észak-nigériában szülei. Amikor rátaláltak Bello a lábával emelte a tárgyakat, és csimpánz nyelven kommunikált .


8 évesen tűnt el Rocham, és több mint 10 éven át nem találták. Ez idő alatt rizsföldek fosztogatásából tartotta fenn biológiai szükségleteit, és egy erdőben élt teljesen remeteként.




4 éves korában megszökött szüleitől ez a bátor kisfiú, mivel azok rendszeresen lopásra kényszerítették és bántalmazták. Iván ezután az utcán élt kóbor kutyákkal, akikkel éjszaka összebújva melegítették egymás testét, napközben pedig közösen koldultak az utcákon. 2 éven keresztül élt így, amikor megfogták, és egy gyermekotthonban helyezték el. Azóta felnőtt, és már szinte nem is emlékszik a történtekre.