featured-slider

Post Top Ad

2015. november 10., kedd

Tegyen tésztát és pár hozzávalót a serpenyőbe. 10 perc múlva.. ínycsiklandozó!

Egy külföldön híres szakács, Marta Stewart  most bemutat egy olyan receptet, amit mi is hasznosíthatunk, függetlenül attól, hogy nem vagyunk külföldiek. Számomra mindennapos gondot okoz a " Mit főzzünk ma " kérdés, ezért legtöbbször a közösségi oldalakon szoktam böngészni a  különböző erre a témára szakosodott csoportokban. Ott mindenki leírja, hogy mit főz aznap, és a kész ételről is mellékelnek képet, természetesen recepttel.

Marta 10 perces tészta csodája egyrészről nagyon egyszerű, a másik oldala pedig az, hogy nagyon finom. Az meg már csak hab a tortán, hogy mindössze egy tálat kell elmosni utána.
Amire szükség lesz : tészta, datolya paradicsom - sima paradicsom is megfelelő, 1 fej vöröshagyma vékony szeletekre vágva, 3 egész fokhagyma szeletelve, 1 kiskanál só, 1 kiskanál pirospaprika, 1 kiskanál fekete bors, víz, és 15 dkg parmezán - helyettesíthető trappistával -