featured-slider

Post Top Ad

2015. november 13., péntek

A rendőr megalázta a hajléktalant és pofon ütötte. Amit a kisfiúval tett, az nonszensz!

Nagyon szeretem ezeket a társadalmi kísérleteket. Rávilágítanak, hogy az emberek nagyon rosszul ítélik meg a társaikat. Képesek vagyunk a hajléktalanok felett átnézni, és szó szerint levegőnek tekinteni őket, miközben egyik másik sokkal jobb ember, még nálunk is.
Ez a 3 fiatal srác arra volt kíváncsi, hogy vajon az emberek hogyan viszonyulnak egy gyermek hajléktalanhoz, aki az ő beépített emberük, és hogyan egy felnőtthöz , a férfi nem volt beépített ember.
Percekig kamerázták, ahogyan az emberek a felnőtt férfi mellett elmennek, egyesek kinevetik, míg mások leszóljak, hogy menjen el dolgozni, és ne akarjon mások pénzén élősködni. A rendőrnő ad neki egy pofont is a semmiért, ami nincs is a hatáskörében, de ez más kérdés.
Ezek után kiültetik a beépített gyereket, akinek hihetetlen, de pár perc leforgása alatt rengeteg pénzt adnak össze az emberek.



A csoda ezután történik! A férfi egyszer csak feláll, és elmegy..Majd pár perc múlva egy pizza szelettel tér vissza, amit az aznapi koldult pénzből vett a kisfiúnak. Ez egy olyan nemes lélekre vall, hogy nekem azonnal megváltozott a véleményem a férfiról. Gyönyörű ez a videó.