featured-slider

Post Top Ad

2015. november 16., hétfő

Egyszerű önellenőrzéssel derítheti ki, hogy van-e pajzsmirigy rákja.

Ezt a pajzsmirigy rák tesztet gyorsan el lehet végezni otthon, és életet menthet, ha időben felismerjük.
A pajzsmirigyben egy úgynevezett ductless- vagyis belső elválasztású mirigy, amely felelős a felszabaduló  hormonokért, melyek szabályozzák az anyagcserénket.
Továbbá szabályozza a fontos élettani funkcióinkat is, mint például légzés, szívverés, központi és perifériás idegrendszer, testsúly, izomerő, menstruációs ciklus, testhőmérséklet , koleszterin szint stb.
Ha valakinek a pajzsmirigye felülműködik, akkor az alábbi tüneteket tapasztalhatja : szorongás, ingerlékenység, idegesség, izzadás, remegés, hajhullás, menstruációs zavarok.
Ha alul működésről beszélünk, akkor ezeket tapasztalhatják : álmatlanság, fáradtság, koncentrálási nehézségek, száraz haj, depresszió, túlzott érzékenység a hideg és meleg időjárásra-frontérzékenység-
Jelenleg az USA-ban a pajzsmirigyrák a leggyorsabban növekvő halálozási arányt okozó betegség, így méltán mondhanti, hogy jobb a megelőzés, és az önellenőrzés, hogy később ne legyen gond.


Nem véletlen a magas ráta, az a rengeteg elfogyasztott E betűs szer lerakódok a szervezetben és csak idő kérdése, hogy hol és milyen betegséget okoz. Ezért fontos a megfelelú méregtelenítés.

Ebben a videóban megmutatja egy orvos, hogy egyetlen pohár itallal, hogyan lehet kideríteni, ha probléma van a pajzsmirigyünkkel.