featured-slider

Post Top Ad

2015. november 16., hétfő

A kisbabát több ezer anyajegy borította be, de nézd csak meg 20 évesen

A 20 évét lassan betöltő Ciera Swaringen egy nagyon ritka bőrbetegséggel, az úgynevezett Melanocytás nevus-al született. Ez szerint a gyermek bőrének több mint 70 százalékát anyajegy fedi, amelyek alakja, és darabszáma egyénenként változó. Cieranak 2 nagyobb van , az egyik a lábszárán, a másik a köldökén.



Swaringen egy kisvárosban Richfieldben nevelkedett, amely Észak- Karolinában található.
Számtalan atrocitás érte gyermekkorában - mesélte a Mirorrnak. " Egy nap emlékszen, hogy az iskolabuszon hallottam, ahogy egy fiatal srác nevetett rajtam, és foltos kutyának nevezett "


Idővel természetesen sikerült megtanulnia, hogy miként lehet ezt a szituációt kezelni, amiben a legtöbbet édesanyja segített neki, például elnevezték az anyajegyeket angyal puszinak.

Mintegy 500.000: 1-hez volt az esélye egy ilyen rendellenességnek, amellyel évente csak 100-200 ember születik az USA területén.
A legtöbb esetben műtéti úton eltávolítható ez a bőrbetegség, de Ciera esetében ez lehetetlen, hiszen ő egy Melanocytás Nevus-al jött a világra.



A hölgynek van egy Facebook oldala, ahol bátran elmondhatom, hogy példásan tanítja azokat az embereket, akik valamiért furcsák, és a társadalom kiveti magából őket.

A szülei szerint annak ellenére, hogy magas a kockázata, hogy bőrrák alakuljon ki nála, nem fognak semmilyen lézeres vagy egyéb kezelésre nem hajlandóak elvinni, hiszen ő így boldog..





Valljuk be, irigylésre méltó az életkedve, és hogy egy " hibából " mennyire ügyesen kovácsolt előnyt!