featured-slider

Post Top Ad

2015. november 16., hétfő

Videó üzenetben jelentette be az IS, hol fognak lecsapni legközelebb !4!

Ezt szeretném nektek elmondani, mert úgy gondolom, hogy minden embert érint, hiszen itt élünk Európa szívében, és jó ha tisztában vagyunk a tényekkel. Azt tanácsolom bízzon mindenki a politikusainkban, és az egység erejében. Együtt túl fogunk ezen is lépni, és 1 év múlva ez már csak egy rossz emlék lesz!! Kitartást, mindenkinek.



Ha Isten is úgy akarja, mivel ahogy mi Franciaország központját megtámadtuk Párizsban, esküszünk, hogy Amerikára is lecsapunk a központjában…”Az Iszlám Állam (IÁ) egy hétfőn közzétett videóüzenetében arra figyelmeztetett, hogy a szíriai légicsapásokban részt vevő országok Franciaország sorsára fognak jutni. A dzsihadista szervezet egyúttal támadást helyezett kilátásba Washingtonban.

“Mi azt mondjuk a keresztes hadjáratban részt vevő államoknak, hogy Franciaországéhoz hasonló nap vár rájuk, ha Isten is úgy akarja, mivel ahogy mi Franciaország központját megtámadtuk Párizsban, esküszünk, hogy Amerikára is lecsapunk a központjában, Washingtonban” – hangsúlyozta egy férfi az interneten megjelent felvételen. A Reuters brit hírügynökség szerint egyelőre nem erősítették meg a videó hitelességét.